• cum personalizam bratari argint

Imi place ceea ce fac & imi place sa ofer motive de bucurie clientilor

Buna! Eu sunt Cristina si sunt full time mamica a doua fetite superbe.  Pentru ca am avut sa aloc fetelor mele cat mai mult timp am decis sa transform acest hobby intr-un magazin online si astfel a aparut www.bratariargint.ro. Stiu ca nu este este tocmai profesional, insa este posibil ca atunci cand vorbim la telefon sa se mai auda pe fundal si fetele care se joaca pe langa mine :).

Mai presus de banutii de argint, lanturi, elemente Swarovski si alte materiale care stau aranjate langa bancul de lucru trebuie sa iti placa sa oferi motive de bucurie. Si eu chiar asta fac, ajut oamenii sa ofere sau sa poarte o bratara personalizata exact dupa gustul lor.

Nu pot sa exprim in cuvinte ceea ce simt atunci cand citesc mesaje precum cele de mai jos:

 

Madalina L.:

Buna,

Am comandat 2 bratari cu banut, inscriptionate cu mesaj. Pe langa faptul ca se simte ca sunt facut din suflet au ajuns si in timp record. Va multumesc frumos. Va voi recomanda cu drag. O zi minunata !

 

Aurora E.:

O splendoare miniaturala. Felicitari artistei pentru mestesug!

 

Alexandra:

Doar ce am primit bratarile, sunt superbe, lucrate foarte atent si de calitate.
Ce m-a incantat a fost faptul ca la nici 2 ore am primit poza cu banutul deja scris, urmand sa fie decupat.
Multumesc din suflet! Voi mai comanda de la dumneavoastra.

 

Au fost luni de zile in care am studiat tehnica de scriere, am cautat cele mai bune fonturile folosite si cei mai buni furnizori din toata lumea.

Acest lucru nu inseamna ca nu produsele ies mereu asa cum imi doresc. Faptul ca fiecare produs este realizat manual implica si pierderi atunci cand aceste nu iese exact cum mi-am dorit. A fost un perioada incarcata insa sutele de clienti multumiti ma fac sa cred ca sunt pe drumul cel bun!

Our Location

Cateva exemple de bijuterii personalizate realizate de mine