Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului www.bratariargint.ro

Site-ul este administrat de  SC Piic On Top Concept SRL avand datele de identificare:

CUI: 35369397, Reg. Com. J23/4622/2015

Partenerul comercial al clientului persoana fizica sau juridica, este SC Piic On Top Concept SRL care are in proprietate si vinde, catre clientul persoana fizica sau juridica, produsele prezentate pe site si incaseaza de la acesta contravaloarea lor.

Va recomand sa cititi cu atentie termeni si conditiile de utilizare a site-ului www.bratariargint.ro deoarece ne asumam dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens si nu putem fi facuti responsabili pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

 

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

 

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

  1. Comanda (specificatiile Cumparatorului impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare)
  2. Acceptarea informatiilor din „Termeni şi condiţii de utilizare

 

Dupa plasearea comenzii, Cumparatorul primeste un email automat de confirmare a comenzii. Ulterior Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

 

IMPORTANT!

Dupa ce Vanzatorul confirma o comanda, aceasta nu mai poate fi modificata ulterior!

VALABILIATE

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

 

EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

 

Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

 

Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica „contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul, are libertatea de a gestiona informatiile primate, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

 

Continutul site-ului www.bratariargint.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietate a SC Piic On Top Concept SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

TERMENE PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.

 

In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.De asemenea Vanzatorul are dreptul de a refuza o comanda preluata de pe site ,fara a invoca un anume motiv,avand insa obligatia de a-l informa in prealabil pe Cumparator asupra acestiu fapt.

 

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

 

Politica de preturi

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI (RON), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Preturile pot suferi modificari, fara o instiintare prealabila. Pentru comenzile deja plasate si confirmate, preturile vor fi cele afisate pe www.bratariargint.ro la momentul inregistrarii comenzii.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

Livrare

Livrarea produselor comandate se face numai pe teritoriul Romaniei. Atentie: in cazul in care adresa de livrare se afla intr-o localitate ce nu este in aria de acoperire a companiei de curierat rapid, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client. In aceste situatii, echipa noastra va va comunica inainte de a trimite coletul costul transportului si veti avea posibilitatea sa renuntati la comanda.

Livrarea se face prin curier in 24-48 de ore de la finalizarea comenzii (obtinerea produsului personalizat). Exceptie facand comenziile din weekend. Procesarea comenzilor se face in ordinea primirii acestora, personalizarea bratarilor cere timp si implicarea (preluare comenzi->design grafic->atelier personalizare->ambalare). Din aceste considerente, bratara comandata va fi transmisa firmei de curierat in maxim 48 de ore de la receptionarea comenzii (pentru comenzile preluate de luni pana vineri). De aici intervine durata transportului propriu-zis.

Modalitati de plata

Plata ramburs

Daca alegeti plata ramburs, costurile produselor cumparate se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata.

Plata prin transfer bancar

La plata prin transfer bancar a produselor, livrarea se va face dupa confirmarea electronica a efectuarii platii, la adresa comenzi@bratariargint.to, ridicarea coletului de la reprezentantul firmei de curierat, neimplicand niciun fel de obligatie financiara din partea dvs.

 

Returnarea Produselor

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau sa ne scrieti un e-mail la adresa comenzi@bratariargint.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

  • Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 5 zile lucratoare de la primirea produselor.
  • Cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina consumatorului.
  • Produsul nu prezinta urme de utilizare.
  • Produsul este in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare a ambalajului sau produsului insotit de toate etichetele si documentele aferente

Cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grija marfa astfel incat produsele sa fie bine protejate in timpul transportului. In caz contrar persona juridica va fi exonerata de orice responsabilitate.

Daca returul se face cu respectarea conditiilor de mai sus, contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 14 zile, in cazul in care clientul solicita acest lucru, sau, se vor trimite produsele rectificate, in concordanta cu comanda lansata initial.

RETURNAREA PRODUSELOR CU DEFECT DE PRODUCTIE

In cazul sesizarii unor defecte ale produsului, clientul poate solicita returnarea acestuia in maxim 24 de ore de la livrare.(primirea produsului). Returnarea se va face in ambalajul original nedeteriorat, impreuna cu toate etichetele intacte si documentele insotitoare aferente. Vom inlocui acel produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – va vom inapoia suma platita pentru acel produs.

Fiecare produs este gravat manual (litera cu litera) astfel ca textul nu poate fi perfect aliniat si la distanta egala. Aceasta caracteristica este absolut normala pentru acest gen de bijuterii si contribuie la farmecul si unicitatea ei.

Pe spatele bijuteriei se vor observa urmele procedeului de inscriptionare, si din aceasta cauza bijuteriile nu pot fi inscriptionate pe ambele parti. In schimb, literele stantate nu se vor sterge niciodata.

Aceste detalii mai sus mentionate nu pot fi considerate sub nici o forma defecte de produs!

ATENTIE!

Conform Ordonantei privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta

Textul Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008

CAPITOLUL II-Dreptul de denuntare unilaterala a contractului

Art. 10. – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

  1. c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

Informare privind protectia datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Piic On Top Concept SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate doar departamentului financiar-contabil.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la comenzi@bratariargint.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Vanzatorului.

 

PREVEDERI DIVERSE

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor TCGV sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, numite prevederi nu vor fi aplicate si Partile de vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.

 

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.